مقالات تخصصی معماری

کف کاذب

کف کاذب

کف کاذب
کف کاذب یکی از بخش‌های مهم در ساختمان به حساب می‌آید که دارای مزایای بسیاری نیز می‌باشد. اجرای کف کاذب در ساختمان باعث می‌شود تا فضا بسیار حرفه‌ای و شیک‌تر به نظر برسد.

تاریخ: 1399/12/9

کف کاذب ممکن است برای بسیاری از افراد در اصل ساختاری جدید به حساب آید و برای افرادی دیگر نیز از ساختار و روند اصلی ساخت و ساز به حساب می‌آید. امری که در این میان اهمیت دارد این موضوع است که استفاده از کف کاذب برای ساختمان در اصل رو به افزایش است و معماران و طراحان بسیاری از کف کاذب در ساختمان استفاده می‌کنند. ایرانادکور، مرجع معماری و دکوراسیون داخلی در شیراز قصد دارد تا در این مقاله به بررسی کف کاذب در ساختمان بپردازد.

کف کاذب 2

کف کاذب چیست؟

کف کاذب در اصل یک ساختار ساده و مشخص دارد و در ساده‌ترین تعریف از کف کاذب می‌توان بیان کرد که کف کاذب با ساختار خاص خود بر روی کف اصلی ساختمان اجرا می‌شود و باعث ایجاد اختلاف سطح می‌گردد. ابعاد سقف کاذب بسیار متنوع می‌باشد و معمولاً  در ابعاد ۴۰ ×۴۰، ۴۰ ×۶۰ ، ۵۰ × ۵۰ ،۶۰ × ۶۰ ، ۸۰ × ۸۰ و ۱۲۰ × ۶۰ تولید و به بازار عرضه می‌شود. کف کاذب در ساختمان در اصل کف اصلی ساختمان نیست و با استفاده از پایه‌های مختلفی بر روی کف اصلی ساختمان نصب می‌شود و در حالت کلی باعث افزایش ارتفاع محل تردد می‌گردد. کف کاذب معمولاً با استفاده از متریال‌های مختلفی مانند آلومینیوم، چوب و فلز و غیره ساخته می‌شود.

کف کاذب 3

در هنگام اجرای کف کاذب باید توجه داشت که ارتفاع کف مجازی متناسب با حجم مرکز داده‌ و تجهیزاتی که قرار است از زیر این مکان عبور کند در اصل مشخص و پیش‌بینی می‌گردد. استانداردهای کلی به منظور تامین برق ساختمان و ایجاد اتصالات در ساختمان در نظر گرفته شده است و همه موظف به اجرای آن می‌باشند، اما در طراحی‌های جدید می‌توان بیان کرد که سیم‌کشی‌های ساختمان از سقف انجام می‌شود و فضای موجود درکف کاذب را به منظور عبور لوله‌های آب و یا هوا و یا برای تامین سیستم گرمایشی و سرمایشی در نظر می‌گیرند. اجرای کف کاذب در ساختمان در اصل دسترسی و امکان تعمیر تاسیسات برقی و مکانیکی قرار داده شده در این نوع کف‌ها را بسیار سهل الوصول می‌کند و در صورت خراب شدن تاسیسات می‌توان به تعمیر آن‌ها اقدام کرد.

کف کاذب 4

مزایای اجرای کف کاذب

اجرای کف کاذب در ساختمان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و مزایای بسیاری نیز به همراه دارد. امکان جابه‌جایی و تعویض تایل‌ها از مهم‌ترین و کاربردی‌ترین مزیت اجرای کف کاذب در ساختمان به حساب می‌آید. همچنین در صورت قرار دادن تاسیسات و لوله‌هاب آب در زیر قسمت کف کاذب ساختمان، در صورت نیاز دسترسی و تعمیر آن‌ها بسیار آسان‌تر می‌باشد و روند کار بسیار سریع‌تر انجام می‌شود. علاوه بر موارد ذکر شده، مقاومت و ایمنی تایل‌های استفاده شده در کف کاذب در برابر حوادثی مانند زلزله و آتش‌سوزی بسیار بالا می‌باشد.

کف کاذب 5

یکی دیگر از مزایای مهم اجرای کف کاذب در ساختمان در اصل امکان استفاده از کفپوش‌های مختلف مانند PVC، HPL، سرامیک، موکت و انواع پوشش‌های دیگر بر روی کف کاذب است. همچنین طرح و مدل کف کاذب نیز با دکوراسیون و تم رنگی محیط قابل هماهنگی و سازگاری می‌باشد. اگر تمایل دارید تا با انواع کفپوش‌های دیگر در ساختمان آشنا شوید، به شما پیشنهاد می‌کنیم تا مطالعه مقالات زیر را از دست ندهید. در مقاله بعد به معرفی انواع مختلف کف کاذب خواهیم پرداخت.

enlightenedکفپوش‌های پلی یورتان

enlightenedانواع پوشش کف (کفپوش PVC)

enlightenedانواع پوشش کف (پارکت چوبی)

کف کاذب 6

ایرانادکور، مرجع معماری و دکوراسیون داخلی در شیراز و جنوب کشور با بهره‌مندی از دانش و تخصص معماران و طراحان حرفه‌ای و همچنین داشتن سابقه‌ای طولانی و درخشان در طراحی و اجرای دکوراسیون داخلی منزل در شیراز و جنوب کشور همواره تلاش می‌کند تا با ارائه برترین و خاص‌ترین خدمات به مشتریان خود در جهت جلب رضایت مشتری گام بردارد. جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره تخصصی در زمینه طراحی و اجرای دکوراسیون داخلی می‌توانید با مشاورین ایرانادکور تماس حاصل فرمایید.

نویسنده: ه. درعلی/ عضو تیم تحریریه ایرانادکور

برچسب ها :

کف کاذباجرای کف کاذببهترین نوع کف کاذبانواع کف کاذب

دکوراسیون داخلی در شیراز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خانه